Vår historie

Pujiang New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.

Vi har mer enn 14 års erfaring med å lage alle slags krystallhåndverk, krystallpokal / krystallmedaljer / krystallklokke / 3d-laserkrystall / krystallgaver og så videre. Og polyresinhåndverk, metallhåndverk er alt i orden.

Vårt firma er et privat foretak, med import og eksport som hovedvirksomhet, har rett til å importere og eksportere.

de viktigste produktene inkluderer krystallpokal, medaljer, klokke, 3D-laserkrystall og annet krystallhåndverk, og de viktigste eksportlandene er Europa, Amerika, Japan, Korea og andre land.


New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd.,

originalen er New Sanhe Crystal Crafts Factory. I mars 2005 godkjente statsadministrasjonen for industri og handel etableringen. i september 2013 ble navnet endret til New Sanhe Crystal Crafts Co., Ltd., lokalisert i Floor 2, Bldg. 33, Central Crystal Cluster, Pujiang County, Jinhua City, Zhejiang Province, Kina.

initpintu

Vår fabrikk

Vårt firma er en privat bedrift med import og eksport som hovedvirksomhet. Vi har designet og utviklet i 14 år, selskapet med ca 2000 kvadratmeter, ca 100 ansatte og rundt 50 samarbeidsbedrifter.

imageimageinitpintu

Produktet vårt

Hovedfag i krystallpokal, medaljer, klokke, gaver, 3D-laserkrystall, krystallbyggemodell og annet krystallhåndverk.

Vi bærer flere stiler av priser inkludert Optic Crystal Towers, Obelisker, Glass Awards, Plaques, Crystal Vases, Bowls, Trophy Cups, Globe Awards, Executive gaver, Fotorammer, Glass drikkevarer, papirvekter, klokker, pennesett, Office Desk Accessories, og mer! Alle produktene våre blir personalisert med en sandblåsing, lasergravering eller fargetrykkmetode med dyp etsning.


Og polyresinhåndverk, metallhåndverk, alt er i orden, bare kontakt meg når som helst, jeg vil gi deg det profesjonelle svaret.

01-09.jpg

PRC-2

Produkt applikasjon

Produkt applikasjon i alle slags situasjoner, for eksempel priser, suvenir, forretningsgave, feriegave, kunst, hjemmepynt, bryllupsgaver og så videre.


Bryllupsgaver, Bryllupsgave, Valentinsdaggaver, Bursdag, Jubileum,

Suvenir, Keepsake, memento, Ferie, jul, forretningsgaver. Salgsfremmende gaver.


Tildel som forretningsgaver, firmagaver, suvenirgaver, firmagaver, bryllupsgaver, ferie gaver, og så videre

Produksjonsmarked

De viktigste eksportlandene er Europa, Amerika, Japan, Korea og andre land.

Våre produkter er av japansk og koreansk kvalitet.


Advan vår

1. Fabrikk direkte, lav pris og høy kvalitet, har rett til å importere og eksportere

2. OEM & ODM. (U gi designet, vi kan tilpasse det), prøvebestilling er akseptabel

3. Vi eier mer enn 100 profesjonelle staber og design, kapping, utskjæring, sandblåsing og polert maskin og så videre, alle kan oppfylle alle dine krav.

4. 24 timer i rask respons og etter-salg service.


Vi er den beste kvaliteten produsent av krystall kunst og håndverk i Kina. inkludert utstyr for tredimensjonal tegning, pakking, plating, datamaskin utskjæring, pressing, boring og utskrift ligger i Pujiang. Det er mer enn 10000 produkter tilgjengelig, med høy kvalitet, nye design og elegante utseende.

Disse varene er det beste valget for gaver ved åpningsfeiringer, suvenirer og husholdningsdekorasjoner. Vi er sikre på at du vil være fornøyd med vår måte å gjøre forretninger på og utmerket av kvaliteten på våre produkter inkludert rimelig pris. Vi er stolte av vår høye kvalitet og teknologiSertifikatet vårt

执照新

image

Produksjonsutstyr

Støping, sandblåsing, malt, skåret, polert, skrått, skjært, sliping, håndlaget, 3D-lasergravering og så videre.


Krystallhåndverk med logo og tekst sandblåsing / etset / 2D 3D-lasergravering, UV-utskrift,

2

imageimage