Crystal Metal Building Model

1. Vi har engasjert oss i dette området i mer enn 14 år; 2.Det selger godt både hjemme og i utlandet og har en god berømmelse; 3.Vårt anlegg fungerer med alt fra råstoff til ferdig produkt; 4. Vi produserer tilpassede modeller tilbehør som passer behovet i det globale markedet; 5. Produksjonssyklusen er kraftig forkortet på grunn av kraftig produktivitet.

Produktdetaljer

Produktparameter (spesifikasjon)

Om produktene, er det verdt å nevne at våre produkter er av japansk og koreansk kvalitet, materialet er av høy kvalitet A K9-krystall, mer tydelig og sterkere. Vi kan forsikre deg om at kvaliteten på denne varen vi leverte er den beste i. Markedet som Vi har en veldig streng kvalitetstest før vi pakker og sender ut varene.
Dubai gaver Burj Al Arab Crystal and Gold Plated Building Model, Denne krystallbygningen er laget av optisk K9-krystall og metall med 24K gullbelagt. Det er laget med presisjon etter vårt erfarne begrep og har en høy verdi av samlingen.

I mellomtiden har vi vår egen fabrikk og profesjonelle designere, slik at vi kan lage modeller i henhold til dine krav og behov, for eksempel modellens skala, størrelse, farge og andre. I tillegg har vi mange profesjonelle medarbeidere som gir den nyeste produktinformasjon, rådgivning og produktlevering for deg for å oppfylle dine forskjellige krav. Nå er verkene våre over hele verden. crystalG0025


Hot Tags: byggemodell av krystallmetall, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros, lav pris, på lager, gratis prøve

Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like